21. kolo OP: TJ Hostim - Sokol Hrádek 2-2 (2-1)

09.05.2016 10:07

TJ Hostim – Sokol Hrádek 2-2 (2-1)
V nedělní odpoledne k nám přijel tým Hrádku. Sestavu jsme opět díky nemocem skládali jako puzzle a do poslední chvíle nebylo jasné, kdo nastoupí. Herně to však kluci zvládli na výbornou a jediné, co nás může opravdu mrzet je bídná koncovka, která nás provází celým jarem.
Od počátku jsme si vytvářeli tlak i šance, ale většinou jsme nemířili přesně – dvě příležitosti měl Tony (1x tyč), přesně nemířil ani Jirka (taktéž tyč) a další. Nakonec jsme však přeci jen po Morisově průniku šli díky přesné koncovce Jirky do vedení. Hosty jsme přehrávali, jen přidat pojistku! Bohužel však přišel rozehraný přímý kop a nádherná střela, která znamenala vyrovnání. Hosté se ještě radovali a my už zase vedli – Matty si narazil s Moškecem, krásně obešel obránce a po jeho centru se radoval Kunstík, který stanovil poločasové skóre.
Druhá půle byla vyrovnaná, Hrádek rozehrával hodně přímých kopů, ale do šancí se nedostával. My pohrdli pojistkami díky nepřesným finálním přihrávkám a nakonec nám nebyl uznán ani regulérní gól Kosála (viz. video od Rudyho na youtube), a tak přišlo nejprve varování (tyč hostů) a 6 minut před koncem trest v podobě vyrovnávací branky z přímého kopu. Poté jsme ještě vrhli všechny síly do útoku a mohli i vyhrát, kdyby se po krásném Gáblově průniku dokázal prosadit Kunstík. Proti tomu však vytáhl perfektní zákrok hostující brankář. Suma sumárum – dle mého další naprosto ztracené body, když si vybíráme kopec smůly. Teď nás čeká rozjeté IE Znojmo B, tak musíme předvést minimálně stejný výkon, ale zlepšit koncovku!
Sestava: Bartuněk – Kabelka, Petříček Mir., Kosík, Moškvan (Zejda O.) - Kunst, Písařovic, Karásek, Petříček Mar. – Straka „C“, Plíšek (Šálek)
Nejlepší hráč utkání: Ondřej Kosík – konečně jsme mohli vidět starého dobrého Kosála