3 góly, 3 body a Stráča zpět!

23.09.2019 08:40

TJ Hostim – FC Rakšice 3-0 (2-0)

Za krásného podzimního odpoledne přijel do Hostima lídr tabulky okresního přeboru – tým Rakšic. My kvůli absencím opět trochu pozměnili sestavu, ale kluci konečně zabrali a minimálně v první půli předvedli výborný fotbal s chutí jít si pro výhru. Na hosty jsme nastoupili opravdu nažhavení a od úvodních minut je mačkali na jejich polovině. Byli jsme rychlejší, pohotovější, výborně kombinovali ve středu hřiště a vzadu hráli s přehledem. Odměnou nám byl vedoucí gól z kopačky Mattyho a také další šance, které zůstaly nevyužity. Hosté se před jistým Romanem objevovali opravdu sporadicky a my tak mohli podnikat další akce. Dvakrát se výborným únikem blýskl Lukyn, šanci měl Matty a Tony. Další gól ale vstřelil až matador Mirda, když obral o míč obránce Rakšic a chytrou střelou nedal brankáři šanci.

Druhá půle byla z naší strany více nervózní, domácí výhra byla potřeba a opatrnost byla zřejmá. Hosté byli opticky aktivnější a my přestali hrát po zemi. Naštěstí ale hosté nebyli moc nebezpeční, spíše se hádali a tak si Romča posbíral pár centrů a střel z dálky, dobře postavil tyčku a kasu prostě zavřel :-). Matty pak přidal po důrazném náběhu šťastný gól a stanovil tak konečný výsledek na 3-0. Výhra cenná, ale konečně už přišly i góly, na které se strašně nadřeme! No a radostná zpráva na konec – posledních 5 minut už odehrál i po zranění vracející se Stráča!

 

Sestava: Šálek – Kunst, Frühauf, Kosík, Kratochvíl (Taflíř) – Zejda O., Karásek „C“ (Moškvan), Písařovic, Kandl (Boráň) – Patřiček Mir. (Straka), Petříček Mar.

 

Nejlepší hráč utkání: Lukáš Kratochvíl – i přesto, že nebyl úplně fit, předvedl výborný výkon podpořený dobrou ofenzivou!