Body byly blízko!

23.08.2021 09:13
TJ Suchohrdly – TJ Hostim 2-1 (1-1)
 
Fotbalu tentokrát patřilo již sobotní dopoledne. I přes kupu omluvenek jsme však odjeli do Suchohrdel s odhodláním zahrát dobrý zápas a pokusit se o zisk bodů.
Od samého začátku jsme jednoznačně drželi zápas pevně v rukou – začali jsme si vytvářet šance a domácí prakticky k ničemu nepouštěli. Bohužel s koncovkou se v úvodu podzimní části sezóny docela trápíme, a tak jsme z několika šancí vytěžili jediný gól, který vstřelil Kapoš. Hra ale byla velmi dobrá, a to i díky konstruktivní snaze domácích. Po hříchu jsme však z jediného rohu celkem zbytečně inkasovali a do kabin se tak šlo, i přes trochu vyhrocený závěr poločasu, za nerozhodného stavu.
 
Do druhé půle nahradil uzdravující se Stráča Mirdu a my chtěli zvrátit stav opět na naši stranu. Hra však v těchto okamžicích byla celkem neurovnaná a spíše plná soubojů a nakopávaných míčů. Když se pak po individuálním průniku a centru před branku prosadili opět domácí svojí jedinou (!!!) střelou na branku za celý zápas – bylo zle. Převahu jsme měli, ale zakončení vázlo, nebo byl proti domácí gólman. Když se ani v úplném závěru neprosadil Mirin, pískal se konec a my můžeme litovat ztracených bodů.
 
Takže za týden na domácím hřišti lépe a hlavně za 3 body :-)
 
Sestava: Chocholouš – Kandl, Frühauf, Karásek Zb., Kratochvíl – Novák (Chocholouš), Karásek „C“, Písařovic, Svoboda  – Kapitán (Taflíř), Petříček Mir. (Straka) 
 
Nejlepší hráč utkání: Tomáš Kandl – velmi povedený a bojovný výkon!