Dobšické "béčko" bylo nad naše síly

18.10.2021 08:10

Sokol Dobšice „B“ – TJ Hostim 2-0 (0-0)

 

Nedělní dopoledne nám přineslo těžký zápas a tak se to nějak od začátku „drbalo“… Kvůli potížím s dresy jsme začali hrát pozdě, opět bez řady absentérů. Naše zdravotní trable však pokračovaly i během zápasu, do nějž vstoupili aktivněji domácí. Kluci však hráli pozorně a výborně chytal Chochyn. Fotbal byl rychlý a bojovný, vyložené šance ale nepřicházely. Postupem času jsme náš výkon trochu zvedli, ale po rohu dobšických přišla asi největší šance první půle, kterou ale Chochyn zlikvidoval. Naší největší možností byla asi hlavička Kosála.

Do druhého poločasu domácí poslali další nové síly a chtěli svůj tlak ještě vystupňovat. Odolávali jsme, ale po ztrátě míče těsně před vápnem přišla první gólová střela, která se chytat nedala … Hráli jsme dál a přišly i velké šance – tu největší měl asi Jožin, ale v dobrých pozicích se ocitl i Kapoš. Bohužel jsme šance v góly nepřetavili a domácí tak trestali podruhé. My měli v závěru dvě šance po rozích, ale bohužel nám přáno nebylo. V úplném závěru se vytáhl ještě jednou Mira, který chytil penaltu a zápas tak končil. Neztratili jsem jen body, ale bohužel i další 3 zraněné :-/. Situace je před posledními dvěma koly docela kritická, tak snad nějak zmobilizujeme síly.

 

Sestava: Chocholouš – Kandl, Frühauf, Karásek D., Svoboda (Zejda L. /Zejda O./) – Novák, Karásek M. „C“, Kosík, Petříček M.  – Kapitán (Moškvan), Petříček M.

 

Nejlepší hráč utkání: Miroslav Chocholouš – výborný výkon i přes 2 obdržené góly nás podržel!