Doma za 3 body!

17.08.2021 13:54

TJ Hostim – TJ Horní Kounice 4-0 (2-0)

 

Sobotní horký den příliš fotbalu nepřál, přesto nás při několika absencích čekalo náročné utkání proti nevyzpytatelnému týmu z Horních Kounic.

Utkání začalo hodně opatrně, chvíli jsme to zkoušeli postupně, chvíli přes nákopy. Hosté hrozili zejména po standardních situacích, které zahrávali velmi dobře. Postupně ale začínala mít vliv na vývoj utkání naše lepší kombinace. S ní přišly i šance. Hned tu druhou využil krásně Moris a poslal nás do vedení, s nímž přišlo i zklidnění a naše další převaha. Dvě dobré příležitosti nevyužil kapoš, ale s koncem poločasu přišla ubráněná standrdka, Tonyho 50-ti metrový sprint a faul na něj. Přímák skvěle rozehrál Moris přímo na hlavu Kosála, který míč uklidil k tyčce a do šaten se tak šlo za dvougólového vedení.

Druhý poločas už se odehrával v naší režii, hosté postupně odpadali fyzicky, což ještě více umocnilo zranění jejich hráče a dohrávání v 10. My ještě předtím přidali další branku, když se Jožin prosadil svým typickým lobem. Přes pát nepřesností jsme nakonec po standardce přidali i 4. gól, když se podruhé radoval Jožin. Utkání se pak za úmorného vedra spíše jen dohrávalo. Velkou pochvalu zaslouží obrana, která pracovala velmi dobře a nepouštěla hosty k ničemu. Šális si tak mohl pohlídat první nulu a my poslat do zápasu i celou lavičku. Věřím, že na příští týden bude méně absencí a my se tak dobře připravíme na těžké utkání v Suchohrdlech, které se odehraje netradičně v sobotu od 10:15, tak nás přijeďte povzbudit.

 

Sestava: Šálek – Kandl, Karásek Z., Kosík, Kratochvíl – Zejda (Chocholouš), Karásek M. „C“, Písařovic, Svoboda (Moškvan)  – Kapitán (Kunst), Novák (Taflíř).

 

Nejlepší hráč utkání: Zbyněk Karásek – adeptů bylo více, ale Zbyňa předvedl na nezvyklém postu výborný výkon!