Důležitá výhra nad Jezeřany!

01.09.2021 15:01

TJ Hostim – TJ Jezeřany/Maršovice 3-1 (1-0)

 

Trochu se zpožděním přidáváme pár informací k sobotnímu zápasu proti týmu z dalekých Jezeřan/Maršovic, kteerý mohl jít do utkání v roli favorita, kdy měl 6 bodů ze 3 zápasů. My jsme měli snahu odčinit nešťastnou prohru ze Suchohrdel a tak jsme po počáteční „oťukávané“ převzali otěže zápasu. Obrovskou šanci spálil Mirin, pak se ale stal ústřední postavou našich útočných akcí, když několikrát nebezpečně centroval a byl velmi aktivní. Hosté hrozili ze standardek a dlouhých autů, které měli opravdu zmáknuté! Vyznamenat se tak musel i Chochyn, který strážil naši branku. Do zaslouženého vedení nás dostal Kapoš, který dorazil střelu Mirina. Stejná dvojice si mohla spolupráci zopakovat, ale hostující góloš byl bohužel proti.

Ve druhém poločase pokračovala naše aktivita, ale hosté dobře bránili a když už zahrozili, tak spíše jen po nákopu, nebo standardní situaci. My jsme kolem 65. minuty měli slabší desetiminutovku, kdy jsme vyráběli spoustu zbytečných nepřesností a trest přišel okamžitě, když dlouhý aut dokázal hostující Kampas dostat do naší sítě. Měli jsme trochu obavu co to s týmem udělá, ale místo nějaké deky jsme začali zase hrát a přišla odměna v podobě krásných gólů. Nejprve Stráča vyslal Kosála, který perfektně našel před prázdnou brankou Tonyho a poté zakončnil Kosál opět po Stráčově přihrávce sám a stanovil tak konečný výsledek.

 

Sestava: Chocholouš – Kandl, Frühauf, Karásek Z., Kratochvíl – Novák, Karásek M. „C“, Písařovic, Svoboda  – Kapitán (Straka), Kosík

 

Nejlepší hráč utkání: Antonín Písařovic – Tony zvedá fyzičku a s tím stoupá i jeho hra! Krásný náběh na vítězný gól!