I podruhé vítězně!

17.08.2020 09:08

TJ Suchohrdly – TJ Hostim 0-1 (0-0)

Po třech týdnech byl naším soutěžním protivníkem opět silný tým Suchohrdel. Po pohárovém vyřazení jsme mu měli „co vracet“. Od uvodních minut jsme tak chytli taktovku a byli lepším týmem. Bohužel jsme žádnou z vypracovaných akcí nedokázali přetavit v gól, což byl ale takový oboustranný evergreen tohoto utkání. Kopali jsme několik rohů, hodně hráli přes Jožina, který i krásně střílel z vojeje, ale ani jeho dobře umístěná střela po zásahu obránce v síti neskončila. Od 20. Minuty se probrali i domácí a hrozili rychlými akcemi, které táhl levý obránce Pospíšil. Hra se přelévala z jednostrany na druhou – domácí zahrozili ze standardek, naši největší šanci v závěru první půle nedal Kapoš. Rychlý fotbal v tak v první 45-ti minutách gól nepřinesl.

Druhou půli začali mnohem lépe domácí, byli aktivnější a přehrávali nás. Vyústěním pak byla penalta, kterou ale domácí zahodili těžko uvěřitelným způsobem – míč šel nejen nad branku, ale i nad zábrany J. Suchohrdelští ale pokročovali v tlaku, trefili konstrukci branky a několikrát byl v zápřahu Šális. My jsme se „zmotali“ až po dvaceti minutách, a začali opět hrozit. Po gólu volala zejména akce Mirina a několik dorážek, roh měl „na hlavě“ Kosál. Poté se do rychlé akce dostal Matty, obhodil brankáře, ale střela skončila na tyči. Dobíhající Tony byl však surově sestřelen a pískala se penalta i pro nás! Tony sice dohrál, ale Moris nás precizním proměněním dostal do vedení! Čekali jsme nápor domácích a snahu o vyrovnání, ale sil už moc nebylo, a tak přicházely jen nákopy, se kterými si naši obránci poradili. Komplikací bylo vyloučení Miry, které hrál tradičně s velkým zaujetím, ale deset statečných to zvládlo a my tak můžeme slavit další 3 body. Příští týden nás čeká v neděli od 16.00 tým FK Znojmo, tak se těším na vaši podporu!

 

Sestava: Šálek – Boráň, Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Novák (Kandl), Karásek „C“, Písařovic (Taflíř), Svoboda  – Kapitán (Pekárek), Petříček Mar.

 

Nejlepší hráč utkání: Jan Frühauf – až na jednu chybičku tradičně výborný výkon!