Jaroslavice byly lepší

08.10.2018 09:03

TJ Hostim – SK Jaroslavice „A“ 1-3 (1-1)

Na posvícenské odpoledne k nám přijel ve výborně hrající formě tým z Jaroslavic. Hosté hráli výborně kombinačně a prvních 30 minut utkání ovládli. My byli všude o krok později a jen díky dobře hrající obraně inkasovali jen jednou. Jakmile šly Jaroslavice do vedení, začali jsme přebírat otěže my. Několik šancí zůstalo neproměněných, ale nakonec jsme se díky Mirdovi dočkali vyrovnání. Bohužel další šance jsme neproměnili, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Do druhé půle jsme šli s odhodláním pokračovat ve hře z konce toho prvního. Bylo to o gólu, a ten dali hosté. Důrazný Holcman, který byl klíčovým mužem utkání si udělal a prostor a svojí druhou brankou poslal hosty do vedení. To po chvíli i pojistil Kozárek a my marně veleli ke zteči. Největší možnosti měli Jožka, kterému míč odskočil a Stráča na konci. Velká škoda neproměněných šancí, protože jen tak jsme mohli kvalitní tým hostů potrápit. Oni prostě produktivní byli a zaslouženě vyhráli.

Sestava: Chocholouš – Moškvan (Kandl), Fruhauf, Kosík, Kratochvíl – Novák (Zejda O.), Petříček Mir., Písařovic, Petříček Mar. (Taflíř) – Straka „C“, Kunst (Boráň)

Nejlepší hráč utkání: Lukáš Kratochvíl – pokračuje ve výborných výkonech z poslední doby, přidal na důrazu a dobře čte hru – jen tak dál!