První utkání poháru OFS Znojmo

15.07.2020 10:12

1.FC Čejkovice – TJ Hostim 0-3 (0-1)

K prvnímu zápasu okresního poháru jsme zajížděli do Čejkovic, kde jsme všichni hráli poprvé. I přes několik omluvenek (Kapoš, Kandlis, Kunstík, Hovi, Kosál) jsme byli v tomto zápase favoritem. Po celý zápas jsme měli více ze hry, ale dát gól byl opět obrovský problém! Nerovný a měkký terén dělal při zakončení, nebo ve finální fázi potíže, a tak jsme spalovali jednu šanci za druhou. V této disciplíně vynikal zejména Mirin, který se mohl za prvních 45 minut prosadit snad 5x! Do vedení jsme šli až ve 30. minutě, kdy Maty centroval a Mirda si věděl rady. Zbytek poločasu jsme opět nechali vyniknout rozchytaného domácího góloše. Domácí za celý zápas moc šancí neměli, ale jednu tutovku jim Romča namazal, ale taky hned zlikvidoval.

Druhá půle se také odehrávala za naší převahy, ale tempo a výkon poklesl a spokojenost moc nepanovala. Uklidňující gól vstřelil po rohu Matty a skóre uzavřel střelou ze střední vzdálenosti Mirin, který tak protrhl střeleckou smůlu.

Výkon bychom si představovali lepší, tak věřme, že poroste se sílou soupeřů. Hned v pátek nás čeká dohrávka Region Cupu proti Blížkovicím – hraje se v Hostimě od 18.00!

 

Sestava: Šálek – Boráň, Fruhauf, Pekárek, Kratochvíl – Novák, Karásek „C“, Písařovic, Petříček Mar. – Svoboda, Petříček Mir.  Střídání hokejově: Moškvan, Zejda O., Taflíř, Chocholouš, Nevrkla