Smolná ztráta bodů

01.10.2018 09:39

TJ Jezeřany-Maršovice – TJ Hostim 2-1 (1-0)

Do dalekých Jezeřan jsme odjeli navázat na bodové výkony z posledních kol a hned od úvodu jsme se do domácích pořádně „zakousli“. Byli jsme pány na hřišti a prvních 30 minut naprosto dominovali. Bohužel bez gólového efektu... Naše finální fáze byla tentokrát neefektivní a naši útočníci dostávali pořádně naloženo. Mírnější metr posuzovaných zákroků vedl k tvrdé hře. Po sražení Tonyho jsme se dožadovali i penalty, ale opět marně. Domácí nevymysleli kromě dlouhých nákopů zcela nic. I to jim však stačilo k poločasovému vedení... Po dlouhém nákopu jsme odvrátili na rohový kop, který Jezeřanští zahráli výborně a dostali se do vedení. V tu dobu už jsme hráli bez zraněného Frygyho, ale stále jsme byli lepším týmem.

Do druhé půle jsme šli s odhodláním srovnat a pokusit se zvrátit stav na naši stranu. To prvé se podařilo. Po několika šancích se prosadil šťastně Kunstík. Od této chvíle se hra více vyrovnala. My museli stáhnout kvůli zranění i druhého stopera Lubu a následně i Miru Boráně. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, dali domácí šťastný gól, který nás zlomil. Odpovědět už jsme nedokázali, a tak jsme smolně nechali všechny body soupeři. Zejména za první půli si ale tým zaslouží pochvalu – již dlouho jsme někoho takovým způsobem nepřehráli. S takovými výkony se ale body dostaví jindy :-)

Sestava: Chocholouš – Moškvan, Fruhauf (Kosík), Zejda L. (Kandl), Kratochvíl – Novák, Petříček Mir., Písařovic, Petříček Mar. – Straka „C“, Kunst (Boráň, Zejda)

Nejlepší hráč utkání: Antonín Písařovic – Tony dřel, byl aktivní – výborný výkon!