Třetí výhra v řadě znamená posun na 4. místo!

15.04.2019 12:20

TJ Hostim – FK Práče „A“ 3-1 (2-0)

V dalším kole jsme přivítali na našem hřišti oblíbeného soupeře – tým FK Práče. 0d samého začátku jsme se do utkání „zakousli“ a nepouštěli hosty z hluboké defenzivy. Dobře jsme napadali, Mirda na hrotu vyhrával téměř veškeré hlavičkové souboje, a tak náš tlak sílil. Po několika nevyužitých šancích se nám podařilo jít do vedení po kombinaci veteránů – Mirda vyslal na zteč Jožina, ten mu míč milimetrově vrátil a pro Mirdu nebyl problém poslat nás do vedení. Za chvíli bylo ještě veseleji – to si tentokrát Jožin naopak vybral nejmladšího hráče na hřišti Kandlise a předložil mu lahůdku, kterou nešlo pohrdnout. Celý první poločas jsme zvládli na jedničku.

Do druhé půle jsme šli s odhodláním udržet vysoké tempo a případně přidat pojistku. Hned z kraje nahradil Morise Ondra, který si svou tréninkovou pílí říká o více prostoru a postupně došlo i na ostatní kluky z lavičky. Hra byla ve druhé půli více vyrovnaná, ale do šancí naše výborně fungující obrana hosty nepouštěla. Naopak my měli několik pěkných závarů a vrcholem snažení byl Mattyho průnik a následný faul. Naštěstí neúřadoval nesmyslný VAR, jako o pár hodin jinde a kopala se jasná penalta. Tradiční exekutor Tony tentokrát přenechal míč Kunstíkovi, a i ten si věděl rady – 3-0! Po přímém kopu pak přišla jediná chybička a Šális bohužel přišel o druhé čisté konto. I tak jsme ale utkání v klidu dohráli a mohli slavit další 3 body. Ke klidnému průběhu utkání přispěl velmi dobrým výkonem i hlavní rozhodčí, což je také potřeba ocenit! V příštím kole zajíždíme v neděli do Suchohrdel. V pondělí je volno, tak dojeďte kluky povzbudit v boji o další důležité body!

Sestava: Šálek – Kunst, Fruhauf, Kosík, Kratochvíl – Petříček Mar. (Taflíř), Karásek (Zejda O.), Písařovic „C“, Novák – Kandl (Boráň), Petříček Mir. (Zejda L.)

Nejlepší hráč utkání: Ondřej Kosík – včera se blýsklo výbornými výkony více hráčů, ale Kosál drží fantastickou formu!