Zápas blbec...

13.09.2021 08:25

TJ Hostim – TJ Sokol Božice 2-5 (0-5)

Sobotní utkání proti Božicím se tak nějak celé nepovedlo. Bohužel stále bojujeme s četnými absencemi, a když se přidají i další okolnosti, je problém na světě.

Začátek byl oboustranně opatrný, z naší strany zaujal pěkný průnik Tonyho. Vedení se ujali hosté po krásné střele Kudličky, která zapadla za naši tyčku. Pak nastal rychlý sled událostí – zranil se Stráča a my tak hráli asi 5 minut v 10. Bohužel to hostům stačilo – připsali si 2 šťastné góly. Ačkoliv fanoušci za hostujícím pomezním Jandáskem běsnili, že několikrát nemával. Bohužel se potvrdily obavy z jiných reportů, kde si právě na tohoto rozhodčího soupeři značně stěžují. Před čtvrtým gólem byl pak ofsajd naprosto evidentní. Nic to však nemění na našem nemastném, neslaném výkonu. Když Božičtí přidali i pátý gól, byli jsme na ručník. Naši největší Kapoš hlavou nezakončil přesně, a tak se šlo do kabin za hrozivého stavu.

Ve druhé půli tempo upadlo a více ze hry jsme měli mi. Šance přicházeli, ale hostující stoper i brankář, hráli s velkým přehledem. Snížení jsme se dočkali po Tonyho dorážce. Jiskřičku mohl vykřesat Moris, ale z pokutového kopu úspěšný nebyl. Když pak Mirdu vychytal v tutovce skvělým zákrokem gólman Hrubý, bylo rozhodnuto. Závěr ještě přinesl snížení, kdy se z další penalty po průniku Chochyna nemýlil Tony.

Příští týden nás čeká těžké utkání na hřišti FK Znojmo, tak se snad předvedeme v lepší světle.

 

Sestava: Šálek – Karásek Z., Karásek D., Kosík, Kratochvíl – Novák, Karásek M. „C“, Písařovic, Zejda (Moškvan)  – Kapitán (Chocholouš), Straka (Petříček)