3. kolo OP: TJ Hostim - TJ Mikulovice 2-0 (0-0)

24.08.2015 11:18

TJ Hostim - TJ Mikulovice 2-0 (0-0).
Po minulém týdnu nás čekal velmi těžký soupeř, který patří ke špičce okresní soutěže. Naši kluci se ale nezalekli známých jmen a kolektivním výkonem podpořeným obrovským nasazením dnešní utkání neskutečně zvládli. Prvních deset minut jsme byli aktivnější, ale poté měli více ze hry Mikulovičtí, kteří těžili zejména z výborně zahrávaných standardních situací a dlouhých autů. Naše mladá obrana dirigovaná nestárnoucím Mirdou a za zády s jistým Aldou si ale věděla rady. Každopádně v první půli gól nepadl a šlo se do kabin. 
Do druhé půle jsme vstoupili trochu rozpačitě, ale úvodní tlak jsme opět přestáli bez úhony. Navíc jsme po deseti minutách sami udeřili po krásné kombinaci nabil z leva Matty Jožinovi, a ten věděl co s míčem:). Naše vedení mohl pojistit opět Jožin a obranu neustále "větral" i znovu velmi aktivní Jirka Plíšek. Ve středu pole kralovali Martin Karásek s Tonym, kteří odehráli výborné utkání.. Když se hosté nadechovali k závěrečnému náporu, nezvládli standardku a Ondra Kosík výborně vypíchl míč. Přečíslení snad 5 na 1 jsme zvládli a Matty nás poslal do dvougólového vedení, které se ukázalo jako rozhodující. Ještě jednou nás báječně podržel skvělým zákrokem Alda a pak už se utkání pod naší kontrolou dohrálo a my mohli oslavit první tři důležité body v nové sezóně.

Sestava: Bartuněk (připraven Dohnal) - Kunst, Petříček Mir., Kosík, Kabelka - Novák (Lengál), Písařovic, Karásek, Petříček Mar. - Plíšek, Straka "C" (Moškvan)

Nejlepší hráč utkání: ačkoliv by si to dnes zasloužili snad všichni, volíme dnes Aleše Bartuňka - vynikající výkon!