Body zůstaly na úvod v Prosiměřicích

09.08.2021 09:32

TJ Prosiměřice – TJ Hostim 2-0 (1-0)

K úvodnímu zápasu sezóny jsme již tradičně (potřetí v řadě) zajížděli do Prosiměřic. Díky absencím jsme trochu improvizovali se sestavou, ale kluci výkonem určitě nezklamali a ač to tak výsledkově nevypadá, mohli jsme si určitě odvézt i nějaké body.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a domácí prakticky k ničemu nepouštěli. Bohužel jsme ze souvislého tlaku ale nic nevytěžili, ačkoliv možnosti byly. Proto přišel trest – přes mávaný ofsajd sbíhajícího hráče nechal hlavní sudí ve hře pokračovat a my po krásném zakončení prohrávali. I tak jsme pokračovali v tlaku a šli za vyrovnáním. Bohužel se to nepodařilo ani když se hnal sám na branku Matty, který byl nevybíravě sestřelen obráncem Prosiměřic. I domácí fandové čekali jasnou červenou kartu, ale rozhodčí výtáhl „jen“ žlutou.

Do druhé půle jsme museli vystřídat a náš tlak se ztratil. Nebezpečnější začali být domácí, kteří po rychlém průniku přidali 2. gól a utkání tak zlomili. My bychom gól nedali snad ani kdybychom hráli do půlnoci, a tak odjíždíme z Prosiměřic s prázdnou. Domácí určitě budou tradičně patřit ke špičce okresního přeboru – hrál se pěkný fotbal, který se musel divákům líbit.

 

Sestava: Šálek – Kandl, Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Zejda (Straka), Karásek „C“, Písařovic, Svoboda  – Kapitán (Taflíř), Petříček Mar. (Chocholouš)

 

Nejlepší hráč utkání: Jan Frühauf – výborný výkon a čtení hry