Bomber Kandlis sestřelil hattrickem Litobratřice

29.10.2018 08:06

Sokol Litobratřice „A“ – TJ Hostim 1-6 (0-1)

Do dalekých Litobratřic jsme jeli s odhodláním napravit nepovedený výkon z minulého týdne, a to se povedlo. Po počátečním oťukávání jsme začali být nebezpečnější, ale produktivita nám dělá v posledních zápasech problém :-). Po několika slibných šancích se dokázal prosadit náš kapitán Stráča a poslal nás do vedení. Přesto, že jsme byli lepším týmem, mohlo se jít do kabin za nerozhodného stavu. Domácí dostali těsně před koncem poločasu výhodu pokutového kopu, ale Šális se ve své parádní disciplíně opět ukázal a zákrokem dne uhájil naše těsné vedení. V tu dobu už jsme hráli bez Frygyho, který bojuje se zraněním. Do hry šel Kandlis a my trochu přeskupili řady.

Druhou půli jsme domácí přehráli. Naše jistá obrana dirigovaná perfektně Kunstíkem nedovolovala domácím skoro nic a navíc oba krajní hráči výborně podporovali útočné akce. V prostřed se rozjel motor Tony a skvěle zahráli i oba krajní záložníci. Proto bylo jen otázkou kdy vedení navýšíme. Role střelce se chopil Kandlis, který během čtvrt hodiny nasázel jeho první hattrick v okresním přeboru. V 17 letech je to úctyhodný počit, ale je potřeba makat dál :-). Postupně se prosadili ještě Dejvíček a svým 15. gólem Stráča a domácí byli na ručník. Nakonec se z druhé nařízené penalty dočkali v poslední minutě alespoň čestného úspěchu. Pro nás jistě zasloužené a hlavně veledůležité 3 body do tabulky a posun do její horní poloviny, kam určitě patříme. Nyní je třeba se důkladně připravit na poslední zápas podzimu proti rozjeté Višňové. Věřím, že budeme v plné síle!

Sestava: Šálek – Moškvan),Fruhauf (Kandl), Kunst, Kratochvíl – Novák, Kosík, Písařovic, Petříček Mar. (Taflíř) – Petříček Mir. , Straka „C“

Nejlepší hráč utkání: Tomáš Kandl – výborný výkon předvedl celý tým, ale čistý hattrick je čistý hattrick :-)