Dobšice byly tentokrát nad naše síly

14.10.2019 08:15

Sokol Dobšice „B“ – TJ Hostim 5-0 (0-0)

Dopolední zápasy nám příliš nevoní a tento nám vyloženě zhořkl. Opět jsme dělali několik změn v sestavě, což se projevilo na souhře. Domácí předváděli jednoznačně nejlepší fotbal, se kterým jsme se letos setkali. Ačkoliv jsme byli pod velkým tlakem, dařilo se nám, díky obětavému výkonu v obraně a skvělém Šálisovi, držet nulu. Měli jsme jedinou velkou šanci, ale Jožka těsně minul. Domácí měli vyloženky minimálně 3, ale jak jsem již předeslal – poločas skončil bez branek.

Do druhé půle domácí poslali další dvě posily z áčka a hned ve 46. minutě se dokázali prosadit. Tento gól nás hodně nalomil, nepředváděli jsme výkon, kterého jsme schopni a postupně inkasovali i další branky. Musím ale opět podotknout, že Dobšice byly tentokrát opravdu výtečné a nad naše síly. Konečný výsledek je krutý, ale bohužel zasloužený. Nám nezbývá, než se rychle oklepat a příští týden před našimi fanoušky zvládnout zápas s týmem Horních Kounic.

 

Sestava: Šálek – Boráň (Moškvan), Písařovic, Kosík, Kratochvíl – Novák, Zejda O., Karásek „C“ (Horák), Petříček Mar. – Patřiček Mir. (Straka), Kandl (Taflíř)

 

Nejlepší hráč utkání: Roman Šálek – přes krutý výsledek podal výborný výkon