Doma držíme vítěznou šňůru!

21.09.2020 08:50

TJ Hostim – FK Práče 4-2 (4-0)

 

Již 7. kolo okresního přeboru přivedlo do Hostima tým FK Práče, kterému se dlouhodobě nedaří. Trochu jsme se proto báli podcenění soupeře, nebo menší koncentrace. To se projevilo tak napůl. Do utkání jsme totiž vletěli jako uragán a za 10 minut bylo prakticky po zápase – po rohu se trefil Kosál, a po dvou kombinačních akcích nabil Kapoš Morisovi a následně i Mirinovi! Vedli jsme 3-0 a hodně polevili na koncentraci. Hra se opticky vyrovnala a kvalita pokulhávala. Každá lepší kombinace poté přinesla šanci a jedna z nich i další branku, když Jožin předložil Kapošovi 4. gól jak na zlatém podnose. Poločas se pak jen dohrával a bylo patrné, že jsme se uspokojili s výsledkem.

Záměr od druhé půle byl přidat na pohybu a hlavně udržet nulu… Mno, to se moc nepovedlo – protože jsme hned z první akce soupeře po přestávce inkasovali. Přímý kop pěkně trefil Kosec a my trochu znervózněli. Fotbal se hrál spíše podprůměrný, nejvíce nám chyběl pohyb a přesnější kombinace. Hosté ale neměli sílu utkání nijak dramatizovat. Po krásném Mattyho průniku jsme pak měli velkou šanci v podobě penalty, abychom vedení navýšili, ale Moris tentokrát zaváhal. Utkání plynulo a poslední vzruch přinesla i penalta pro hosty, se kterou si poradil hostující Čerstvý a dal tak výsledku konečnou podobu. Vítězství bylo dokonáno, ale příští týden v Prosiměřicích budeme muset podat lepší výkon, abychom přidali další bodový zisk.

 

Sestava: Chocholouš – Kandl, Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Novák, Karásek „C“, Písařovic, Svoboda (Kunst) – Kapitán (Moškvan), Petříček Mar. (Taflíř)

 

Nejlepší hráč utkání: Pavel Kapitán – v kanadském bodování 1+2, i pivko po zápase bylo… Samá pozitiva :-)