Doma opět vítězně!

07.09.2020 08:16

TJ Hostim – Jezeřany/Maršovice 2-0 (1-0)

Po odloženém utkání v Rakšicích jsme doma přivítali celek z dalekých Jezeřan/Maršovic. Zápasy s tímto týmem bývají hodně bojovné, plné nákopů a soubojů. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Fotbal to nebyl pohledný, chyběl pohyb a kvalitní kombinace. Každopádně jsme hosty přehrávali a víceméně bylo jen otázkou času, kdy se prosadíme. Dvě velké šance měli Mira a Kapoš, ale diváky rozjásal až Tony, který využil prudký Mirinův centr a poslal nás do vedení. Potom mu ještě jednu krásnou hlavičku zlikvidoval brankář Jezeřan a poločas uzavřel svou šancí Jožin, který ovšem gólovou pojistku také nepřidal.

Druhý poločas probíhal v podstatě ve stejném duchu. Hosté skoro nehrozili, jelikož naše obrana fungovala výborně. Čekali jsme tak na druhý gól, který i přes Kapošovu tyčku a další šance nepřicházel. Co však přišlo, byla čtvrt hodiny před koncem pořádná komplikace, v podobě vyloučení Mattyho. Hra se vyrovnala, ale do žádných šancí jsme hosty stále nepouštěli a naopak jsme několikrát zahrozili hlavně díky čerstvému Kandlisovi. Když pak přidal po Tonyho šťastném zákroku Kapoš druhý gól, bylo rozhodnuto. Do hry šel Dejv a také pořadně provětral obranu soupeře – svůj další gól si ale nepřipsal. Zápas skončil zaslouženým bodovým ziskem, škoda jen, že nám Matty bude na širokém hřišti v Hrádku chybět.

 

Sestava: Šálek – Pekárek (Boráň), Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Novák (Kandl), Karásek „C“, Písařovic, Svoboda (Moškvan)  – Kapitán (Taflíř), Petříček Mar.

 

Nejlepší hráč utkání: Antonín Písařovic – gól a gólová asistence a pracovitý výkon! Je dobře, že jde Tony nahoru :-)