Družstevník Starý Petřín - TJ Hostim 1-2 (0-1)

17.06.2014 14:34

Družstevník Starý Petřín – TJ Hostim 1-2 (0-1).
Sestava: Dohnal – Horák, Zejda, Kosík, Moškvan – Petříček Mar., Pisařovic, Petříček Mir., Lengál - Straka „C“, Řeřucha. Lavička: Novák, Kašpárek, Palán, Sedláček, Keil
Fyzicky i psychicky těžké utkání, které náš tým zvládl na jedničku.
Do Petřína pro body většinou nejezdíme a i tentokrát jsme věděli, že nás čeká velice těžké utkání i vzhledem k minulému nepovedenému zápasu. Domácí hráli celý zápas jednoduchý systém – vše nakopnout na Milana Popelku, který je silný na míči a opravdu nám dělal problémy. Tyto ošemetné situace jsme v prvním poločase neřešili vždy úplně dobře, ale do vyložené šance jsme domáčí nepustili. Naopak jsme několikrát vážně zahrozili my! Několik dobrých příležitostí jsme neproměnili, Jiřinovu první tutovku perfektně zlikvidoval domácí gólman, ale druhou šancí už náš zkušený kanonýr nepohrdl a my šli do vedení 1-0! Ačkoliv jsme i nadále hrozili – zejména po výborných centrech Horáka, stav zůstal do poločasu nezměněn.
Hned úvod druhé půle nám přinesl radost a zatleskat této akci mohli i nezaujatí fanoušci. Velice aktivní Stráča si vyměnil míč s Tonym a přesnou střelou zpoza šestnáctky nedal strážci domácí svatyně sebemenší šanci 2-0! Náš tým se poté „uklidnil“ a začal více kombinovat a domácí přehrávat. Náboj utkání znovu dostalo po standardní situaci, kdy všechno před sebou propálil domácí Jankůj a vykřesal pro domácí naději. V těchto pasážích zápasu nám velice pomáhala zkušenost Martina Kašpárka, který podržel míč a dobře kombinoval. Zápas jsme i díky tomu zvládli i s nastavenými 3 minutami a mohli oslavit první 3 jarní body. Děkuji všem hráčům za přístup, doufám, že to tak bude i v budoucnu. Příští týden nás čekají Těšetice, tak se všichni těšme:)
Nejlepší hráč utkání: rozhodnutí je po týdnu opět těžské, jen ze zcela jiných důvodů... Nakonec i díky vítěznému gólu dostává ocenění pro muže utkání Pavel Straka.