Důležitá výhra proti loňskému přeborníkovi OP

07.10.2019 07:53

TJ Hostim – TJ Sokol Jaroslavice „A“ 3-2 (1-1)

Posvícenský zápas nakonec přinesl 3 důležité body, které se však nerodily vůbec lehce. Bohužel jsme museli řešit četné absence, což se na hře trochu promítlo, ale kluci zahráli asi současné maximum. Poprvé po zranění se do útoku postavil od začátku Stráča, a jeho přítomnost byla znát. Přesto od počátku hrozili spíše hosté, a to zejména agilním Holcmanem, který ukazoval své vysoké kvality. Nebylo proto divu, že se tak jaroslavičtí dostali do vedení po nedůslednosti naší obrany. S námi to však nijak neotřáslo a brzy jsme se dočkali vyrovnání, když Kunstík rozehrál přímý kop na Naďu, který našel Stráču a ten se hlavou prosadil dokonale. Poté se hra vyrovnala. Ve dvou velkých šancích se neprosadil Mirda, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Začátek druhé půle jsme prospali a byli opět potrestáni, když se ze třetí šance prosadil opět Holcman. Byli jsme trpěliví a snažili se utkání zvrátit. Za trpělivost jsme byli odměněni, když Stráča vysunul velmi aktivního Jožina, jehož střelu sice dokázal brankář hostů vyrazit, ale Tony se z dorážky nemýlil a vyrovnal. Ke konci jsme hosty trochu přitlačili, hru oživili Dejv s Danem a dělali obráncům velké problémy. Když už se zdalo, že se body budou dělit, uvolnil se Dejv a vybídl ke „tříbodovému“ gólu opět Tonyho! Štěstíčko se tentokrát přiklonilo na tu správnou posvícenskou stranu :-). Díky všem fanouškům za podporu!

 

Sestava: Šálek – Boráň, Kunst, Kosík, Kratochvíl – Novák, Karásek (Taflíř), Písařovic, Kandl (Moškvan) – Patřiček Mir., Straka „C“ (Hověz)

 

Nejlepší hráči utkání: Roman Šálek a Antonín Písařovic – Šális nás několikrát významně podržel a Tony dvěma góly a tradičně poctivým výkonem rozhodl!