Fotbal bez šancí branky nepřinesl

13.05.2019 12:45

TJ Hostim – TJ Jezeřany-Maršovice 0-0 (0-0)

Nedělní deštivé odpoledne fotbalu moc nepřálo, a tak byl vidět především boj. Hra byla jednoduchá, plná nákopů a hrozbu pro oba brankáře znamenaly spíše jen centry a standardní situace. Ačkoliv jsme tentokrát byli až na dlouhodobé marody všichni, nedokázali jsme se prosadit, a tak nebylo divu, že jsme gól neviděli.

Stejně jako první půle probíhala i ta druhá. Postupně jsme na hřiště poslali nové tváře, ale obraz hry se neměnil. Z přímého kopu zahrozil Tony, Šális posbíral dalekonosné střely hostů a Kandlisovu nabídku nedokázal nikdo využít. Zápas tak dospěl k zasloužené remíze.

Pochvalu opět zaslouží naše obranná fáze, zklamáním je výkon do ofenzivy, kdy nám chyběla větší chuť a odolnost v osobních soubojích. Příští týden zajíždíme do Jaroslavic, které jsou první, a tak nás čeká velmi náročné utkání.

Sestava: Šálek – Kunst, Fruhauf, Kosík, Kratochvíl – Novák (Zejda L.), Písařovic „C“, Zejda O., Petříček Mar. (Kandl) – Boráň (Hověz), Vlk

Nejlepší hráč utkání: Lukáš Kratochvíl – Luky potvrdil svou výkonnost - celé jaro si drží vysoký standard a přes své mládí je velmi důležitým článkem našeho týmu!