Inter Winter Havraníky - TJ Hostim 1-2 (1-1)

17.06.2014 14:37

Inter Winter Havraníky – TJ Hostim 1-2 (1-1).
Sestava: Dohnal – Zejda, Petříček Mir. „C“, Kosík, Moškvan – Petříček Mar., Pisařovic, Horák, Lengál - Novák, Řeřucha. Lavička: Kašpárek, Palán, Sedláček, Keil
Ne příliš povedené utkání, které jsme nakonec zvládli.
V dalším kole soutěže jsme zajížděli do Havraníků, kde nás v kombinaci s těžkým terénem a silným větrem, čekal velmi nepříjemný soupeř. Po počátečním oťukávání jsme přebrali iniciativu a začali se dostávat do šancí. Bohužel však nerovnosti terénu několikrát znepříjemnili našim hráčům zakončení a tak přišel trest, kdy domácí z prvního rohu nadvakrát dokázali dotlačit míč do naší branky a ujali se vedení. My jsme byli jako opaření a nebyli schopni vymyslet kloudnou akci. V této fázi nám až na výjimky typu Kosála, chyběla větší bojovnost, bez které se tyto utkání zvládat nedají. Postupně jsme se však do hry opět dostávali a odměnou nám byl vyrovnání – Matty prošel až do šestnáctky, kde byl faulován a nařízenou penaltu proměnil Tony. Do poločasu jsme měli ještě pár náznaků, ale skóre zůstalo nezměněno.
Do druhé půle jsme zlepšili bojovnost a byli lepším týmem. Domácí „hrozili“ pouze z dlouhých odkopů, ale Mirdem dirigovaná obrana si vždy poradila. V 60. minutě se tak mohl k velkému sólu nadechnout Matty, který prošel od našeho pokutového území až před šetnáctku soupeře, kde byl faulován a s nařízeným přímým kopem naložil opět Tony na výbornou a v dnešním utkání nás vysvobodil. Ve druhé půli ještě stály za pozornost příležitosti Jiřina a Tonyho, jinak se hra hodně kouskovala a nebyla nijak pohledná. Výsledek jsme si ale v poklidu pohlídali a získali tak důležité 3 body. Na závěr musím poznamenat, že zejména v některých momentech bych čekal větší nasazení a chuť porvat se o co nejlepší výsledek. Určitě jsou v našich možnostech lepší výkony a příští týden se na něj společně s našimi diváky těšíme.
Nejlepší hráči utkání: Antonín Písařovic a Ondřej Kosík