Konec přípravného období

04.08.2014 13:27

Konec přípravného období 
Je za námi krátké přípravné období a náš tým čeká již následující neděli premiéra v okresním přeboru Znojemska, kdy nás již od 10.15 čeká rezervní tým Dobšic. 

Výsledky v přípravě byly až nad očekávání, o tomto víkendu jsme ovládli i domácí turnaj po výhrách nad Olbramkostelem 5-0 a nad Novými Syrovicemi 4-0. Výsledky však nebyly nejdůležitější. Okresní soutěž je hodně náročná a každý bude muset k zápasům přistupovat zodpovědně a s plným nasazením. 
Jsme rádi, že se nám podařilo tým posílit, když jsme získali hráče do každé řady. Tým naopak na vlastní žádost na čas opustil Luboš Zejda a po skončení hostování také Martin Kašpárek, kterému za jeho působení u nás moc děkujeme a přejeme hodně štěstí v osobním i sportovním životě. Novými tvářemi pak jsou Martin Kabelka (ukončeno hostování v Moravských Budějovicích – má tam nadále střídavý start), Jiří Plíšek (hostování z Jaroměřic nad Rokytnou) a Martin Karásek (hostování z Jaroměřic nad Rokytnou). Hostování Vladimíra Lengála bylo změněno na trvalý přestup. Na půlroční hostování naopak odešli Petr Kunst (Jaroměřice nad Rokytnou), Štefan Czucz (Tasovice) a Lukáš Puklický (Slatina). 
Nezbývá než se tedy těšit na nedělní dopoledne! Doufám, že nás přijede podpořit náš fanklub a kluci předvedou výkon na hranicích svých možností.