Krásný zápas přinesl 3 body!

20.09.2021 08:17

FK Znojmo „B“ – TJ Hostim 2-5 (0-1)

Ačkoliv byla sobota plná oslav, museli jsme se hned po ránu v neděli vydat na horkou půdu „moulinu“, kde nás čekali domácí mladíci. V prvních minutách jsme museli únavu setřást a vyrovnat se oblekovickým v pohybu. Díky dvěma výborným zákrokům Chochyna jsme přečkali šance domácích a sami se pak mohli vrhnout do útočení. Měli jsme pár náznaků, kdy z dobrých pozic stříleli Tony a Matty, ale ke gólu tu nevedlo. Fotbal se hrál pěkný na oko a čekalo se, kdo se první prosadí. Byli jsme to nakonec my, když Kapoš posadil premiérovou branku v našem dresu na hlavu Dejva! Vítězstvím 1-0 skončil i poločas, a tak jsme šli do kabin po herně vyrovnané půli spokojení.

Druhý poločas se nesl v duchu našeho zlepšeného výkonu, kdy jsme domácí přehráli a nutili je ke spoustě zbytečných ztrát. Bylo vidět, že kluci mají chuť i to, že se nám trochu vyprazdňuje marodka. Postupně se prosadili Moris a Matty a vypadalo to na pohodovou výhru. Trochu nám zatrnulo po snížení na 1-3, ale klid nám hned po chvíli vrátil nádhernou střelou Kapoš. Když se pak krásně prosadil i Kosál, bylo veselo. Náladu nám nemohl zkazit i celkem zbytečně inkasovaný gól v poslední minutě.

Suma sumárum – dobré body i výkon! Jsme rádi, že se trochu podařilo odčinit prohru z minulého týdne. Díky fanouškům za podporu a domácím za kvalitní zápas!

 

Sestava: Chocholouš – Karásek Z., Frühauf, Karásek D., Kratochvíl – Petříček Mar. (Zejda O.), Karásek M. „C“, Písařovic, Svoboda  – Kapitán (Kandl), Kosík

 

Nejlepší hráč utkání: Minule jsme tuto rubriku vynechali, za nedělní zápas by toto ocenění mohli brát všichni. Musíme ale zvolit jednoho a tááááák… Lukáš Kratochvíl – zápas mu neskutečně sedl, předčil domácí v rychlosti i startu na míč, nekazil… jen tak dál