Nakonec zasloužená remíza

07.11.2018 08:26

TJ Hostim – TJ Višňové „A“ 2-2 (1-2)

V posledním domácím utkání nás čekal těžký soupeř z Višňové, který okupuje 2. příčku tabulky. My do zápasu nevstoupili vůbec dobře a hned od 2. minuty prohrávali po trefě z přímého kopu. Vrhli jsme síly do útoku a chtěli co nejdříve vyrovnat. To se povedlo po rohovém kopu, když Tonyho nabídku protečoval do sítě Kandlis a dodal nám dalšího elánu. Tlačili jsme se za dalším gólem, ale přišla chyba a naopak branka pro tým z Višňové. Hosté poločas v pohodě dohráli a tak jsme museli dohánět ztrátu ve druhé půli.

I v ní byl vidět vyrovnaný fotbal. Největší potíže nám dělal hostující útočník Adámek, který byl velmi aktivní a podtrhoval tak sympatický výkon mladého mužstva hostů. My se však vyrovnání přece jen dočkali. Dostali jsme výhodu penalty a Tony, ač na dvakrát, proměnil. Bodík z tohoto zápasu je asi spravedlivý, i když jsme na konci při šancích Mirdy a Tonyho mohli pokukovat i po třech.

Podzimní sezóna je za námi, a ačkoliv bodů mohlo být víc, můžeme být s umístěním ve středu tabulky spokojení. Přes mnoho absencí klíčových hráčů se podařilo uhrát pěkné výsledky, ale hlavně zapojit do týmu další mladé hráče! Teď nás čeká odpočinek a po novém roce další zábava v podobě oblíbeného zimního drilu :-). Díky za podzim všem okolo fotbalu v Hostimi, dejte se zdravotně do kupy a na jaře to zase rozjedeme :-).

Sestava: Šálek – Moškvan,Kosík, Kunst, Kratochvíl – Novák, Petříček Mir., Písařovic, Petříček Mar. (Taflíř) – Kandl (Boráň) , Straka „C“

Nejlepší hráč utkání: Petr Moškvan – stejně jako celý podzim předvedl spolehlivý, poctivý a bojovný výkon