Nepovedený první poločas nás stál body

25.03.2019 10:53

Nepovedený první poločas nás stál body

Prosiměřice „A“ – TJ Hostim 5-3 (4-1)

K prvnímu jarnímu utkání jsme odjeli do Prosiměřic. Bohužel první poločas jsme odehráli v tempu přípravných utkání a byli za to krutě potrestáni. Hned ve 4. minutě se z první akce domácích zrodil rychlý brejk a prosiměřický Kocian začal svou jízdu. My byli opticky více na míči, ale domácí hrozili z rychlých brejků. Ve 20 minutě se nám podařilo po Jožinově centru vyrovnat, když se poprvé v našem dresu prosadil Martin Vlk. Bohužel chyby v zadních řadách se kupily a my dostali do přestávky další 3 góly od domácího snajpra.

Do druhé půle jsme šli s odhodlání utkání zdramatizovat a postupně dost protočili sestavu. Výkon se zvedl, ale přesto jsme inkasovali pátý gól. Od té doby jsme byli lepším týmem. Vlčis našel volného Tonyho a ten snížil. Závěrečný tlak přinesl ještě penaltu, kterou proměnil opět Tony, ale na víc už jsme se se nevzmohli. Velká škoda první půle, kterou jsme prostě nezvládli. Příští týden tak musíme zabrat na domácí půdě a získat 3 potřebné body!

Sestava: Šálek – Moškvan „C“ (Boráň),Kosík, Fruhauf, Kratochvíl – Novák (Zejda O.), Karásek (Zejda L.), Písařovic, Petříček Mar. – Kandl (Hověz) , Vlk

Nejlepší hráč utkání: Antonín Písařovic – neúnavný dříč středu pole přidal tentokrát i dva góly