Nepovedený výkon body nepřinesl

22.10.2018 10:38

TJ Hostim – TJ Družstevník Starý Petřín 2-3 (2-1)

Divné utkání proti tradičnímu soupeři, který letos výsledkově tápe. Bohužel jsme dnes nepodali zejména dopředu výkon, který by snesl přísnější měřítko. Chybělo nám nasazení a zápal do hry. I přesto jsme šli po proměněné penaltě do vedení. Hosté však byli nebezpečnější a pohyblivější, a tak měli i územní převahu. Nám se ovšem naskytla možnost druhé penalty. Tu bohužel Stráča nedal, a tak se prosadili z přímého kopu hosté a srovnali. Naše odpověď přišla ještě do přestávky, když se prosadil z dorážky Tony.

Druhou půli ovládl tlak na rozhodčího a neustálé slovní výlevy. Fotblovosti druhý poločas moc nepřinesl. Do naší branky musel Mirek Boráň a předvedl povedený výkon! Inkasoval až z vymyšlené penalty, kterou zkušeně proměnil střelec odpoledne Kašpárek. I ve druhé půli byli hosté lepší a hlavně důraznější. deset minut před koncem pak přišla další penalta a my prohrávali. Tlak v závěru byl bezzubý a rozhodčí bohužel neměl dost odvahy písknout i pátou penaltu, když v úplném závěru šáhl hostující brankář po Kosálovi a jednoznačně ho fauloval. Celkově jsme si ale body včera nezasloužili a je třeba se nad výkony z posledních kol zamyslet a zlepšit do posledních dvou kol co jen se dá!

Sestava: Chocholouš (Petříček Mir.) – Moškvan (Taflíř),Fruhauf, Kosík, Kratochvíl – Novák, Zejda O. (Kandl), Písařovic, Petříček Mar. – Kunst (Boráň) , Straka „C“

Nejlepší hráč utkání: Miroslav Boráň – předvedl svoji univerzálnost, jen ty tréninky... :-)