Poprvé vezeme 3 body z Mikulovic!

21.08.2018 12:18

Fotbal Jevišovice „B“ – TJ Hostim 1-3 (1-2)

Do Mikulovic jsme odjeli ve značně okleštěné sestavě, ale s odhodláním bodovat, což se díky srdnatému výkonu povedlo. Do utkání však vstoupili lépe domácí, když osamocený obránce prošel až před pokutové území a po jeho prostrčení se radoval Gallus. Nutno dodat, že to byla jedna z mála chybiček naší obrany. My se hned vrhli za vyrovnáním a byli aktivní. Domácí hrozili většinou jen z nákopů a dlouhých míčů. Když se však našim hráčům zadařilo zakombinovat, domácí jsme přehrávali, a proto vyrovnání viselo ve vzduchu. V podstatě doslova a do písmene, prototže právě ze vzduchu padl náš vyrovnávací gól. Nadýchaný Jožinův centr krásně usměrnil Stráča a vrátil nám klid. Po další povedené akci nás ještě do poločasu poslal do vedení Moris, který neměl problém uklidit míč do poloodkryté branky.

Druhou půli jsme začali dobře, měli několik velkých šancí, ale nedali jsme. Bohužel byl pak velmi zbytečně faulován Moris, který musel střídat a jeho zdravotní stav nevěstí nic dobrého :-(. Prostřídali jsme a očekávali závěrečný tlak domácích. Ti se sice tlačili dopředu, ale Šális byl výborný. Do velké šance se dostal Jirka Plíšek, ale místo červené pro gólmana přišla žlutá pro našeho útočníka… Nepochopili jsme. Velmi dobrý pohyb prokazoval Dejvíček a čas utíkal. Největší šance na srovnání přišla v závěru, kdy míč vykopl za překonaným Romčem Kuba Schwarz a my mohli opět udeřit. Pětiminutové nastavení ukončil svým druhým gólem excelentní Stráča. Jen tak dál!

 

Sestava:Šálek – Moškvan, Fruhauf, Kosík, Kratochvíl – Novák, Karásek (Plíšek), Písařovic, Zejda O. (Schwarz) – Straka „C“, Kandl (Taflíř)

Nejlepší hráč utkání: Pavel Straka – 2 krásné góly a sebevědomí výkon!