Posledním zápasem jsme se protrápili

01.11.2021 10:51

TJ Hostim – FK Práče 3-5 (3-3)

 

Podzimní část OP jsem bohužel zakončili v nepohodě, a to se projevilo i v tomto zápase. Nedařilo se nám diktovat hru a chybami pouštěli soupeře do šancí, který jimi nepohrdnul. V 10. minutě jsme tak prohrávali o 2 góly. Byli jsme poté po zbytek první půle lepší – nejdříve trefil Kandlis jen tyčku, ale po faulu na Dejva se z penalty nemýlil Moris a snížil. Vyrovnání zařídil po milimetrovém Zbyňově centru hlavou Kandlis a vypadalo to, že definitivně přebereme otěže. Jenže! Nechali jsme si dát další laciný gól a byli nakonec rádi, když jsme se po dalším Zbyňově centru dočkali vyrovnání, díky pohotovosti Kandlise.

Ve druhé půli jsme chtěli navázat na zlepšený výkon, ale hned z prvního útoku nás podržel Chochyn a z druhého dostali gól na 3-4. Zápas se zlomil a my byli neškodní a zaslouženě prohráli. Co mrzí víc, je přísná červená pro Dejva, který bude na úvod jara chybět.

My musíme doléčit šrámy a dát se do kupy – podzimní výsledky jistě neodpovídají možnostem kádru, který tady máme, ale je také nutno zmínit, že jsem snad nikdy nebojovali s tolika absencemi, jako letos. Tak díky za podporu a na jaře „na viděnou“!

 

Sestava: Chocholouš – Karásek Z., Frühauf, Karásek D., Kratochvíl – Novák (Petříček Mir.), Karásek M. „C“, Kosík, Svoboda  – Kandl (Moškvan), Petříček Mar.