Povinné body zůstaly doma!

01.04.2019 13:47

TJ Hostim – Fotbal Jevišovice „B“ 4-1 (2-0)

V prvním domácím utkání jarní sezóny nás čekalo derby s týmem Jevišovic. Bohužel hosté řešili velké problémy se sestavou, a tak to dlouho vypadalo, že se ani hrát nebude. Nakonec dojelo dalších „pár statečných“, a tak se utkání uskutečnilo.

Hra byla neurovnaná, rozkouskovaná a kvalitě nepřidal ani nerovný trávník. Měli jsme optickou převahu, ale hosté se urputně bránili a dlouho drželi přívětivý výsledek. Po neproměněné tutovce Kosála přinesl vedení závěr poločasu, kdy nejprve Tony proměnil penaltu a poté se prosadil Matty.

Druhá půle se odehrála v naší režii, ale i tak góly dlouho nepřicházely. Jako blesk z čistého nebe pak přišel sporadický útok Jevišovic a penalta po zákroku Kunstíka. Tu zkušeně proměnil Mlátilík a vypadalo to na drama. Nervozitu ale brzy uťal Kosál, který se svým typickým způsobem prosadil a dal nám klid. Poslední slovo si vzal z přímého kopu opět Tony. Výsledek dobrý, hra ve druhé půli už byla také lepší. Každopádně příští týnen nás v Dobšicích čeká těžká dřina, ale je třeba sbírat body a toto důležité utkání zvládnout.

Sestava: Šálek – Moškvan (Boráň),Kunst, Fruhauf, Kratochvíl (Taflíř) – Novák, Petříček Mir. (Karásek), Písařovic, Petříček Mar. – Kandl (Zejda L.), Kosík

Nejlepší hráč utkání: Jan Fruhauf – spolehlivý výkon jak jsme zvyklí :-)