První kolo přineslo výsledkové zklamání

15.08.2018 17:39

TJ Hostim – TJ Prosiměřice „A“ 0-1 (0-0)

 

V prvním zápase nové sezóny jsme přivítali nováčka z Prosiměřic. Bohužel vyprahlý „trávník“, který trpí absencí závlahy nedovolil ani jednomu z týmů kvalitně kombinovat, a tak se spíš bojovalo. My jsme byli od začátku lepší a vytvořili si několik zajímavých příležitostí. Bohužel bez efektu. Od 30. Minuty se párkrát osmělili i hosté a několikrát nám pořádně zavařili. Gólově se však neprosadili ani oni, a tak se šlo do kabin za nerozhodného výsledku.

Ve druhé půli jsme sice měli optickou převahu, ale stále chyběla větší kvalita ve finální fázi, když jsme spoustu akcí řešili zbrkle a alibisticky. Hosté vyráželi z obrany do rychlých brejků a byli v nich nebezpeční. Několikrát nás musel výbronými zákroky podržet jistý Šális. Nebezpečně střílel Mira Boráň a Jožinovu šanci zastavil na brankové čáře prosiměřický bek. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, přetlačil hostující útočník dva naše hráče a utkání rozhodl. Nám už nezbyl čas reagovat, a tak jsme museli zkousnout první prohru. Příští týden v sobotu budeme muset zabrat v Mikulovicích, kde bude naším soupeřem tým Jevišovic „B“.

Sestava: Šálek – Moškvan (Zejda O.), Petříček, Fruhauf, Kratochvíl – Nováka, Karásek (Kosík), Písařovic, Zejda L. – Kandl (Boráň), Straka „C“

Nejlepší hráč utkání: Roman Šálek – i když nebyl stoprocentně fit a jednou nás vystrašil, podal tradičně spolehlivý výkon!