Rakšice si odvezli pětigólovou nadílku

25.09.2018 08:02

TJ Hostim – FC Rakšice „A“ 5-0 (1-0)

K dalšímu utkání podzimní sezóny okresního přeboru dorazil do Hostima ambiciózní nováček z Rakšic, který prozatím předvádí povedené výkony. I u nás se rakšičtí předvedli v dobrém světle a konečný výsledek je pro ně velmi krutý. První půle přinesla vyrovnaný průběh, kdy se moc šancí nerodilo. Hosté hrozili po dlouhých autech, my nedotáhli několik akcí po stranách. Nakonec jsme se ale po nedorozumění hostující defenzívy dostali do poločasového vedení, když se prosadil náš kapitán Stráča.

Druhá půle začala jako ta první – hrál se vyrovnaný fotbal, hosté chtěli vyrovnat, ale mi nevynechali jedinou možnost k protiútoku. Jeden z nich zatáhl Mira Boráň, krásným centrem našel opět Stráču a ten byl nekompromisní 2-0! Hosty to zatřáslo a věděli, že musí rychle snížit, aby mohli pomýšlet slespoň na bod. Bohužel jejich „odhodlání“ vyústilo v nesmyslný zákrok na Šálise, který sice zkoušel zápas dochytat, ale nešlo to a skončil tak s otřesem mozku v nemocnici... Snad bude rychle zpět s námi! Do branky šel ne zcela uzdravený Chochyn a hned po minutě předvedl vynikající zákrok, když vychytal obrovskou šanci hostů na snížení. Nedáš – dostaneš opět platilo... Kunstík krásně vysunul Stráču, a ten si připsal již druhý letošní hattrick! Diváci byli ve varu a my Rakšice dorazili krásným lobem Jožina a parádní střelou Kandlise. Velkou pochvalu zaslouží celý tým za bojovný výkon, zejména obranná čtyřka byla vynikající.

Sestava: Šálek (Chocholouš) – Moškvan, Fruhauf, Zejda L., Kratochvíl – Novák, Petříček Mir., Písařovic, Boráň (Kosík) – Straka „C“ (Taflíř), Kunst (Kandl)

Nejlepší hráč utkání: Pavel Straka – ačkoliv je adeptů celá řada – Pavel předvedl další povedené představení! Jen ať forma drží!