S Hrádkem jsme vybojovali bod!

19.08.2019 08:47

TJ Hostim – TJ Hrádek 1-1 (0-1)

Náš první domácí podzimní duel se odehrál v úmorném vedru, které fotbalu příliš nesvědčilo. Hrálo se hodně jednoduše, nám chyběl důraz v útočné fázi, a tak nebylo divu, že šli do vedení hosté, kteří se prosadili hned ve 13. minutě po střele Kučery. My se celý první poločas trápili a nebyli schopní dostat se do finální fáze. Několikrát nás tak musel výbornými zákroky podržet Šális.

Na počátku druhé půle jsme trochu protočili sestavou a výsledek se dostavil. Nejprve jsme sice přežili tutovku hostů, ale pak postupně začali převažovat misky vah na naši stranu. Hosté i přesto byli velmi nepříjemní, měli výborné standardky. Z těch jsme hrozili i my – Mirda se nejprve zastřeloval, a 10 minut před koncem i udeřil! Vyrovnání nám vlilo síly do žil a po Mattyho průniku jsme byli i blízko vedení. Bohužel to neklaplo a ani Mirdův postup do vápna gól nepřinesl. Zápas s Hrádkem tak skončil tradiční remízou – tentokrát si myslím, že za ni můžeme být rádi. Příští týden budeme muset náš výkon zlepšit!

Sestava: Šálek – Boráň (Moškvan), Frühauf, Písařovic, Kratochvíl – Novák, Karásek „C“ (Kosík), Horák (Taflíř), Petříček Mar. – Kandl (Petříček Mir.), Hověz (Zejda L.)

Nejlepší hráč utkání: Roman Šálek – svými zákroky nám udržel šanci na body – jen tak dál!