Skvělý výkon přinesl 3 body z Hostěradic!

06.09.2021 07:59

Družstevník Hostěradice – TJ Hostim 1-4 (1-4)

V Hostěradicích se nám historicky příliš nedaří, ale už jsme potřebovali zabodovat i venku, a tak jsme šli do zápasu s odhodláním hrát aktivně a hlavně efektivně.

Bohužel hned úvod přinesl velkou komplikaci. Terminologií pohádky Obušku z pytle ven, přišla ve 2. minutě penalta, kterou svět neviděl. Domácí s nabídnutou šancí nepohrdli a šli do vedení. Poté nás podržel Šális včasnými výběhy. Chvilku jsme se otřepávali, ale pak začali hrát svoji hru a byli aktivní. Tonyho vychytal v samostatném úniku domácí brankář, Morise nezištná Mirinova přihrávka překvapila a Kapošova střela ze střední vzdálenosti neměla potřebnou razanci. I tak jsme ale začínali být optimističtí, protože hra byla opravdu dobrá. Odměna přišla po půlhodině hry, kdy se po Stráčově vysunutí perfektně zorientoval Tony a Kapoš hlavou srovnal skóre. Hned o minutu později vyrobil hrubku hostěradický góloš a opět Kapoš trestal! Fantastickou pětiminutovku pak uzavřel Tony, který po rohu zvýšil už na 3-1! Chtěli jsme poločas dohrát, ale nakonec se podařilo i něco navíc… Neúnavný Mirin vybojoval roh a z něj se prosadil Kosál. Parádní poločas!

Druhou půli jsme šli odehrát aktivně s odhodláním nepustit domácí do kontaktu. To se víceméně dařilo. Navíc jsme sami mohli utkání rozhodout. Velké šandce se ale dotáhnout nepodařilo, a když se ke konci podařilo ubránit i dvě šance Hostěradic, končilo utkání poklidným vítězstvím 4-1. Musíme pochválit celý tým za pracovitý a poctivý výkon. Jen tak dál – doufáme, že stejný výkon předvedeme i příští týden doma.

 

Sestava: Šálek – Karásek Z., Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Novák (Zejda O.), Karásek M. „C“, Písařovic, Svoboda  – Kapitán (Chocholouš), Straka

 

Nejlepší hráč utkání: Pavel Kapitán – dnes opravdu hýřil aktivitou, dal dva důležité góly, a jen mladická nerozvážnost mu překazila minimálně hattrick :-). Jen tak dál!