Stráča vystřílel bod!

10.09.2018 16:05

V dalším domácím utkání nás čekal těžký soupeř. Hosté se prezentovali výborným pohybem, který nám dělal problémy. Naše hřiště bohužel nedovoluje hrát kombinační fotbal, a tak byl k vidění spíše boj. Na podzim se nám bohužel nedaří konsolidovat obrannou řadu, a tak hrajeme každeý zápas v jiném složení, co určitě není dobré. Po úvodním oťukávání se do vedení dostali hosté, když využili naší ztráty. My se vyrovnání dočkali hned po chvíli, když hostující obránce nesmyslně srazil Mattyho a Stráča se z penalty nemýlil. Po chvilce bylo jestě veseleji – Mira Boráň výborně přidržel míč, našel volného Stráču a ten předvedl fotbalovou parádu a nechytatelnou bombou z první nás poslal do vedení. To jsme do přestávky udrželi, ačkoliv hosté byli opticky lepším týmem.

Druhý poločas začal bohužel další naší chybou, kdy Šális chytil do ruky „malou domů“ a hosté dostali výhodu nepřímého kopu. Naše zeď nebyla pevná tak , jak být měla, což znamenalo vyrovnání. Hosté se tlačili do útoku a my vyráželi do brejků. Z nevinné akce, ale šly do vedení Suchohrdly. Přímý kop Matějky skončil nikým netečován v naší síti a nevypadalo to dobře. Hosté začali bránit a brankář již od 70. minuty zdržovat, což se nevyplácí! My prostřídali a postupně stáhli hru na 3 obránce. V 87. minutě jsme se dočkali, když Kunstík milimetrově našel expres jménem Stráča a jeho hattrick nám zajistil alespoň bod. Ten s tímto silným soupeřem musíme brát.

Sestava: Šálek – Moškvan, Kosík, Petříček Mir., Kratochvíl (Kunst) – Petříček Mar., Straka „C“, Písařovic, Novák – Kandl (Taflíř), Boráň (Zejda O.)

Nejlepší hráč utkání: Pavel Straka – náš kapitán předvádí povedené výkony. Jen tak dál!