TJ Hostim - FK Mramotice 2-2 (1-1)

17.06.2014 13:50

TJ Hostim – FK Mramotice 2-2 (1-1).
Sestava: Dohnal – Horák, Straka „C“, Kratochvíl, Moškvan – Lengál, Pisařovic, Petříček Mir., Petříček Mar. - Řeřucha, Kosík. Střídání: 53´ Palán za Horáka, 65´Sedláček za Lengála
Očekávaný souboj o první místo nabídl nadprůměrný fotbal a nakonec i spravedlivou dělbu bodů.
Do utkání jsme museli vstoupit s pozměněnou sestavou a na souhře to bylo znát. Oba týmy začaly velice svižně a to se projevilo i na ukazateli skóre. V 6. minutě využil perfektní přihrávku Mramotický David Svoboda a poslal hosty do vedení. To nevydrželo dlouho – náš tým zvýšil aktivitu a odměnou mu byl již o 6 minut později vyrovnávací gól z nové kopačky Mattyho, který pohotově vrátil do branky míč vyražený strážcem hostující svatyně Havlíkem. Po vyrovnávací brance se opět vyrovnala i hra, přibylo nakopávaných míčů a oba týmy hrozily spíše zdálky. Naše největší šance měli Mirda, Laďa, Jiřin a o centimetry minuly branku i střely Tonyho a Mattyho. Hosté hrozili především po perfektní práci výborně hrajícího Hlávky, ale poločasové skóre zůstalo nezměněné.
V půli jsme si vyjasnili jak bychom chtěli pokračovat, ale bohužel jsme hned po třech minutách prohrávali, když se po chybě v obraně a přihrávce „před prázdnou“ prosadil Procházka a my museli opět dotahovat. Byli to však většinou hosté, kteří v těchto chvílích měli více z hry. Proto jsme se rozhodli přeskupit řady a podpořit kluky do ještě větší což se vyplatilo. Velká bojovnost, ve které vynikal zejména Moškec přinesla míč naše kopačky a tak jsme se začali opět tlačit do soupeřovi branky. Několikrát hosty podržel Havlík, ale i náš Peťa musel likvidovat samostatný únik. Vyrovnání jsme se dočkali v 78. minutě, kdy byl za svou aktivitu odměněn Moškec a pěknou střelou vyrovnal. V závěru utkání mohli rozhodnout obě mužstva. Přímý kop hostujícího Turka vytáhl neskutečných zákrokem Peťa nad břevno, na druhé straně neproměnil únik Matty, kterému hodně vyběhl brankář hostů a neprosadil se ani Jiřin, kterého zradilo zpracování. Zápas tak dospěl zřejmě k zasloužené remíze a dělbě bodů. 
Nejlepší hráč utkání: Tomáš Kratochvíl – i když nenápadný, ale nesmírně pracovitý výkon