TJ Hostim - SFK Slup "A" 3-1 (1-0)

17.06.2014 14:38

TJ Hostim – SFK Slup „A“ 3-1 (1-0).
Sestava: Dohnal – Zejda, Petříček Mir., Kosík, Lengál – Petříček Mar., Pisařovic, Horák, Novák - Straka „C“, Řeřucha. Lavička: Šálek, Kašpárek, Palán, Sedláček, Keil
Zápas výborné úrovně od všech aktérů, který se musel líbit.
Tento týden k nám přijel silný tým Slupi, se kterým se dlouhodobě moc nedaří, ale tentokrát jsme chtěli urvat všechny 3 body. Od začátku jsme se do soupeře pustili a první šance na sebe nenechaly moc dlouho čekat. Stráča neobstřelil gólmana hostí a Matty z velkého vápna trefil pouze střed branky. Naše nově poskládaná obrana fungovala skvěle, a tak jsme se dále tlačili před čulskou branku. Odměnou nám pak byl vedoucí gól z kopačky Stráči, který po teči hostujícího hráče postupoval sám na brankáře hostů a nekompromisně proměnil a poslal nás do vedení. To ještě v prvním poločase mohl navýšit Jožin, proti kterému opět výborně zasáhl strážce hostující svatyně a Jiřin, které ho však omylem (tedy aspoň doufám:)) vychytal Stráča. Poločas tedy 1-0 a šlo se do kabin.
Jestli toho hosté v první půli moc nepředvedli, do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe a byli lepším týmem. Zejména oba Varajové a Tejkal dělali našemu velké starosti a tak není divu, že bylo brzy srovnáno. Přímý kop za faul na Jana Varaju proměnil jeho bratr Jakub precizní střelou a nedal Peťovi v bráně žádnou šanci. Chvíli jsme vstřebávali vyrovnání a pak se vrhli do útoku i my. Jiřin pěkně prodloužil na Martina Kašpárka, a ten v 66. minutě rozjásal hlediště svým prvním (bedynkovým) gólem v našem dresu. Od té chvíle se hra vyrovnala, náš tým hrál ze zabezpečené obrany a hlídal si zkušeně výsledek. Třešničkou na dortu byla pak akce z 88. minuty, kdy svůj další povedený výkon korunoval Kosál, který prošel celým středem hřiště a s velkým přehledem zavěsil. Krásná akce na závěr krásného zápasu. Po několika střídáních na obou stranách se utkání dohrálo a my mohli po tříminutovém nastavení slavit. Na závěr bych rád vyzdvihl výkon sudího Kolesy, který prokázal obrovský přehled a svým výkonem podtrhnul velkou kvalitu utkání.
Nejlepší hráč utkání: nelze jinak než opět dvojitá nominace- Miroslav Petříček, Ondřej Kosík