TJ Hostim - Sokol Štítary "A" 9-0 (4-0)

17.06.2014 14:36

TJ Hostim – Sokol Štítary „A“ 9-0 (4-0).
Sestava: Dohnal – Zejda, Petříček Mir., Kosík, Moškvan – Petříček Mar., Pisařovic, Horák, Novák - Straka „C“, Řeřucha. Lavička: Šálek, Kašpárek, Palán, Sedláček, Keil
Historicky asi největší vítězství nad týmem Štítar – nutno dodat, že naprosto zasloužené.
Po minulém týdnu, kdy jsme si dokázali, že fotbal hrát umíme, jsme se stejnou vervou chtěli vstoupit do utkání proti Štítarům. Ačkoliv nám začátky utkání dělají problémy, tentokrát se to povedlo a hned od začátku jsme hosty totálně přehráli. Velkou lahůdku pro diváky připravil hned ve 4. minutě Matty, který z dobrých 30 m vyhnal pavouky pravé šibenice a poslal nás do vedení. Pak si „vzal slovo“ Stráča, ale střelecký prach mu včera pořádně zvlhnut:). Několik šancí jsme neproměnili, a když se zdálo, že počáteční tlak upadá, uvolnil se po Mirdově přihrávce Jiřin a zvýšil na 2-0. Ani to nebylo vše, hosté nás moc netrápili. Chodili jsme do přečíslení a spoustu míčů odebírali již na polovině soupeře. V tomto vynikali zejména Tony s Kosálem. Výbornou práci odváděl ve středu pole i Standa, který zásoboval spoluhráče přesnými pasy a bylo jasné, že skórem ještě zahýbem. Jako prvním se to podařilo Jožinovi, který svým klasickým průnikem vymotal obranu a zvýšil na 3-0. Po chvíli se prosadil hlavou Kosál a na poločasový párek se šlo divákům hodně zvesela.
Do druhé půle nahradil Moškece Šális, ale obrázek hry se neměnil. Hned v úvodu navýšili skóre Jiřin a po rohovém kopu Tony. Na hřiště se dostali i ostatní hráči lavičky, ale náš tlak přetrvával. Z dobré „rodinné“ spolupráce těžil opět Matty, když mu míč na zlatém podnose předložil Kašpec. Bylo už jen otázkou kolik, to nakonec bude a z hlediště bylo slyšet: „My chceme 10“. Deset to nakonec nebylo, ale diváky opět pohladila po duši krásná střela Šálise, který tak mohl zaslouženě slavit. Skóre nakonec uzavřel hlavou Mirda po dalším z řady rohových kopů. Jedinou stinnou stránkou utkání jsou dvě žluté pro Stráču, v Havraníkách nám bude chybět, ale na další domácí utkání by mohl být připraven.
Nejlepší hráč utkání: Ondřej Kosík