Tj Hostim - Tatran Šatov "B" 4-1 (4-1)

17.06.2014 14:41

TJ Hostim – Tatran Šatov „B“ 4-1 (4-1).
Sestava: Dohnal – Lengál, Petříček Mir., Kosík, Moškvan – Řeřucha, Pisařovic, Horák, Novák - Straka „C“, Kašpárek. Lavička: Šálek, Zejda, Sedláček, Keil
Další těžký krok je za námi!
Na našem hřišti nás čekal předposlední domácí zápas. Soupeř přijel posílen o hráče prvního týmu a budil respekt. Naši hráči se však nezalekli a do utkání vlétli jako uragán. Hned ve druhé minutě obral Standa hostujícího obránce o míč, posunul na Stráču a ten nezaváhal a poslal nás do vedení! Výborný úvod! Hra se přelévala ze strany na stranu a diváci se měli nač dívat. Druhý gól utkání však padl k jejich nelibosti do naší sítě. Běžela 12. minuta, kdy Mirda musel zastavit hostujícího útočníka jen za cenu faulu a následný přímý kop vytěsnil Peťa konečky prstů jen těsně za tyč. Bylo srovnáno a začínalo se od začátku. Hrál se fotbal plný nasazení a obě mužstva usilovala o vedení. Po pěkné akci se k míči ve vápně dostal Stráča, chytře si míč posunul a hostující hráč ho poslal k zemi. Přesný rozhodčí Hrůza pískal penaltu a Tony věděl jak s ní naložit 2-1! O chvíli později bylo ještě veseleji. Kašpecův dlouhý aut protečoval do své sítě hostující obránce a brankář Zelníček byl bezmocný. Když pak ještě ve 40. minutě korunoval svůj vynikající výkon Standa čtvrtou trefou, bylo rozhodnuto.
Druhou půli začali hosté velmi aktivně, přeskupili řady a byli odhodlaní utkání zvrátit. Nám se však dařilo držet jejich útočné choutky na úzdě. Obrana, jak je poslední dobou zvykem, pracovala na výbornou, ačkoliv nemocného Luboše tentokrát zastoupil Laďa, který měl sice horečku, ale svoje úkoly zvládl. Naše šance přicházeli touto dobou zejména z levé strany a mohli jsme vedení i navýšit. Nám nejvíce zatrnulo při další standardce hostů, ale Peťa tentokrát vytáhl perfektní zákrok a nechal nám třígólový klid. Pak přišly naše šance z pravé strany, ale ani žádná z nich se neujala. Pojistku mohl přidat Tony, Šális a Jožin. Nestalo se tak, ale to nás nemusí vůbec mrzet – bylo dobojováno a my si mohli „zařvat“ a načít nějaké to občerstvení. Jestliže jsem minulý týden nevěděl koho zvolit za nejlepšího hráče utkání, tak tentokrát je to už neřešitelný problém. Všichni hráči odevzdali maximum a i diváci ocenili tento kvalitní výkon.
Nejlepší hráč utkání: tým TJ Hostim