TJ Hostim – TJ Hrádek 2-2 (1-0)

29.04.2019 10:33

Utkání proti na jaře neporaženému Hrádku jsme začali dobře. Díky aktivitě jsme nakonec šli i do vedení po střele Tonyho. Další šance Vlčise a Mattyho zůstaly nevyužity. Od 20. minuty se hra vyrovnala a hosté párkrát zahrozili zejména ze standardek. Skóre však zůstalo neměnné.

Druhá půle začala stejně jak první končila, my si koledovali, a byli potrestaní vyrovnáním po tvrdém zákroku na Šálise. Cítili jsme hořkost, ale vrhli opět síly do útoku. Bohužel k řadě zraněných přibyl i Vlčis… I tak se nám ale po Mattyho průniku a penaltě, kterou proměnil Tony, podařilo jít do opět do vedení. Střídat však musel i Kunstík a hosté vycítili šanci. My bohužel neproměnili dvě výrazná přečíslení a Hrádek trestal vyrovnáním minutu před koncem. Remíza je asi za průběh zápasu zasloužená. Kluci i přes vynucené absence podali bojovný výkon – pochválit musím opět zejména obranu.

 

Sestava: Šálek – Kunst (Moškvan), Fruhauf, Kosík, Kratochvíl – Novák, Písařovic „C“, Kandl (Taflíř), Petříček – Boráň (Zejda O.), Vlk (Hověz)

 

Nejlepší hráč utkání: Jan Fruhauf – vynikající výkony podává celá obrana, a tentokrát Honzu upřednostním i před dvougólovým Tonym J