TJ Suchohrdly "A" - TJ Hostim 2-3 (1-1)

17.06.2014 13:37

TJ Suchohrdly „A“ – TJ Hostim 2-3 (1-1)
Sestava: Dohnal – Sedláček, Zejda, Kratochvíl, Moškvan – Lengál, Pisařovic, Petříček Mir., Petříček Mar., Řeřucha „C“, Kosík. Střídání: 44´ Palán za Lengála, 58´ Karpíšek za Kratochvíla, 63´ Šálek za Moškvana, 68´ Novotný za Sedláčka, 90´ Bartuněk za Kosíka.
Ve druhém kole nás čekal velice těžký soupeř, který se netají ambicemi na čelní umístění v tabulce a hraje běhavý kombinační fotbal. My jsme vstupovali do zápasu v psychické pohodě po minulém vítězství, které jsme chtěli potvrdit i body „z venku“. V základní sestavě chyběli kapitán Stráča a Standa, který doléčil pochroumaný kotník. Výborně je však zastoupili jiní, což je pro trenéry dobrá zpráva. 
Hned od počátku utkání se domácí snažili držet míč a hledali cesty k naší brance, kterou opět spolehlivě hlídal Peťa Dohnal. My jsme byli trpělivý a nechtěli přistoupit na nějaký hurá fotbal. Odměnou nám byl krásně provedený brejk, když Tomáš vybojoval míč, posunul do středu na Mirdu a ten vyslal na zteč Mattyho, který se z 25 metrů nemýlil a nedal domácímu brankáři šanci – 0:1. Poté měli několik příležitostí domácí, ale většinou nebyli dostatečně připravené, nebo dobře zasáhla naše obrana výborně řízená Lubošem. Nakonec se Suchohrdly dočkaly srovnání stavu po rohovém kopu, kdy se důrazně prosadil domácí útočník Černý. Tento stav vydržel i přes naši nastřelenou tyč až do konce poločasu. 
Začátek druhé půle poznamenalo několik vynucených střídání a my se trochu začali bát o výsledek. V kritické chvíli nás podržel Peťa, který zlikvidoval samostatný únik domácího hráče a nalil trochu sebevědomí do všech ostatních. Již po několika minutách mohl strhnout vedení na naši stranu Adam, který po výborném uvolnění od Karpy postupoval také sám na branku, ale skóre se zatím neměnilo. Posunul s ním až opět Matty, který nejprve jen o centimetry nezatočil do branky přímý volný kop, ale následně zatočil s celou domácí obranou a podruhé nádherně zavěsil. Pro Suchohrdly to byl šok, protože herní aktivita byla určitě na jejich straně. Pověstný hřebíček do rakve přidal po akci Čendy s Karpou a tuším Adamově centru zkušeně Mirda a překvapení bylo na světě. Domácí se už pak zmohli jen na snížení v 94. minutě, kdy po rozehrávce hlavní rozhodčí zápas ukončil. Pochvalu zaslouží všichni za bojovný výkon. Je vidět, že když se trénuje, tak má náš kádr na to zvládat i takto náročné zápasy. 
Nejlepší hráč utkání: Martin Petříček a Luboš Zejda (dnes výjimečně dva:))