Třetí remíza v řadě!

02.09.2019 08:12

TJ Hostim – TJ Suchohrdly 2-2 (1-2)

První zářijový den k nám dojel nepříjemný soupeř – tým Suchohrdel. Od úvodních minut se hrál přes úmorné vedro rychlý a běhavý fotbal. Aktivnější byli určitě hosté, kteří na nás vlétli a byli plní elánu. Odměnou jim pak byl vedoucí gól z kopačky Dúckého. Po gólu jsme hru vyrovnali a šance přicházeli na obou stranách. My se dočkali vyrovnání po krásné akci Matty-Moris a do prázdné branky skórující Standa. Ani vyrovnání ale nepřevážilo misky vah na naši stranu. Aktivnější byli naopak opět spíše hosté, kteří chvíli před poločasem dali po rohu šťastnou branku a stanovili tak poločasový výsledek.

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním srovnat a v ideálním případě zkusit utkání otočit. Hostům trošku docházela šťáva, a tak jsme mohli vrhnout více sil do útoku. Několik příležitostí jsme nedotáhli, ale po prostřídání bylo vidět, že jsme o něco aktivnější a nakonec jsme se vyrovnání opravdu dočkali. Šálisův výkop protečl Standa na Mattyho, který chladnokrevně zakončil. Skóre 2-2 se nelíbilo ani jednomu týmu, ale přes standardky hostů, ani šanci Mirdy se už do konce zápasu nezměnilo.

My tak uhráli třetí remízu v řadě, což nepamatuju. Bodíky tak připisujeme pomalu, ale jistě. Příští týden hrajeme opět doma a snad už naplno zabodujeme. Závěrem bych chtěl poděkovat soupeři za výborný zápas i triu sudích, kteří zápas s přehledem zvládli a udrželi nastavený metr.

 

Sestava: Šálek – Zejda L., Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Boráň (Zejda O.), Karásek „C“ (Petříček), Písařovic, Kandl (Hověz), Horák (Moškvan)

 

Nejlepší hráč utkání: Jan Frühauf – další spolehlivý a poctivý výkon. Co by za Frygyho ve spartě dali :-)