V Jaroslavicích jsme brali 3 body!

04.10.2021 08:48

SK Jaroslavice „A“ – TJ Hostim 2-3 (2-1)

 

V neděli jsme se vydali do Jaroslavic, kde nás čekal domácí tým, který poslední dobou podává nevyrovnané výkony a ustupuje ze své slávy minulých let. Ačkoliv jsme tradičně sčítali zraněné, jeli jsme si pro body. Začátek byl ale z naší strany dost rozháraný, nepřesný a alibistický. Místo hry jsme se zbavovali míče a měli slabý pohyb. Toho jaroslavičtí využili, když vybojovali míč před naší šestnáctkou a rychle zakončili do Mirova protipohybu. Poté jsme hru vyrovnali a obrovskou šanci měl Jožin. Platilo však okřídlené nedáš-dostaneš. My měli ruce v dlaních a domácí šli po hraniční ofsajdové situaci do dvougólového vedení. Od té chvíle jsme už byli lepším celkem, ale trápila nás produktivita. Snížení tak přinesla až Mattyho tečovaná střela chvilku před poločasovou přestávkou.

Po změně stran už jsme hře dominovali a domácí skoro k ničemu nepustili. Stěžejním hráčem se ukázal David Karásek, který svou bojovností strhával ostatní a vsítil dokonce vyrovnávací gól. Poté jsme opět pár šancí spálili a vysvobodila nás až nenápadná akce, z níž se prosadil Kosál. V závěru jsme ještě trochu trnuli při rozích Jaroslavic, ale výhru jsme uhlídali a zaslouženě vezeme 3 body!

 

Sestava: Chocholouš – Kandl, Karásek D., Karásek Z., Kratochvíl – Novák (Zejda), Karásek M. „C“, Písařovic, Petříček Mar. (Kunst) – Kapitán (Moškvan), Kosík

 

Nejlepší hráč utkání: David Karásek – navázal na povedený výkon v poháru, bojoval a dal důležitý gól