Z Hostěradic se šrámy na duši i těle, ale bez bodu

30.09.2019 07:48

Družstevník Hostěradice – TJ Hostim 5-1 (2-1)

Posíleni domácím vítězstvím jsme odjížděli do Hostěradic, kde nás čekal známý soupeř a bouřlivé publikum. Bohužel se nám na minulý zápas navázat nepodařilo. Hráli jsme ustrašeně, byli všude druzí a vůbec se nám nedařila kombinace. Domácí nás přehrávali zbraněmi, které nás dříve zdobily. Na úvodní gól domácích se nám podařilo zareagovat a díky Mattymu vyrovnat. Další příležitosti jsme neproměnili a po nedůrazu ve vlastní šetnáctce opět inkasovali, když domácí vstřelili šťastný gól. Brzy ze hry musel opět Moris a nám chyběl klid.

Ve druhé půli jsme chtěli srovnat, ale přišel další gól, když Kosál stáhl asi vně pokutového území soupeře, ale pískala se penalta. Výroky pomezního byli mnohdy hodně „podivné“, ale nutno dodat, že hlavní sudí Kolesa pískal s velkým přehledem. Poté jsme opět prostřídali zraněné – Kosál a Frygy... Přeskupené řady nedokázali nijak přehrát domácí, kteří byli na koni, a tak jsme naopak ještě 2 x zbytečně inkasovali po průnicích výborného domácího útočníka. Ten celý zápas neúnavně bojoval a nabízel se. V dalších kolech nás čekají těžcí soupeři a my musíme předvést diametrálně odlišné výkony!

 

Sestava: Šálek – Kunst, Frühauf (Taflíř), Kosík (Hověz), Kratochvíl – Zejda O. (Boráň), Karásek „C“ (Horák), Písařovic, Kandl (Moškvan) – Patřiček Mir., Petříček Mar.

 

Nejlepší hráč utkání: dnes toto hodnocení vynecháme a třeba příště oceníme 2 nadprůměrné výkony :-)