Z Hrádku se vracíme s bodem

17.09.2018 17:37

TJ Sokol Hrádek – TJ Hostim 2-2 (2-1)

V Hrádku nás čekal staronový účastník okresního přeboru, který je vždy nepříjemným soupeřem. My jsme do zápasu vlétli a byli nebezpečnější a důraznější. Navíc jsme domácí předčili v rychlosti, a tak jsme šli i brzy do vedení. Stráča se přehnal okolo obránce, našel volného Jožina, a ten se z těžké pozice nemýlil. Bohužel vedení jsme dlouho neudrželi a po zmatcích před naší brankou jsme soupeři darovali vyrovnání. Nehráli jsme dobře ve středu hřiště a nedokázali využít našich předností. Nakonec jsme do půle ještě i inkasovali, když Hrádek proměnil penaltu.

V šatně jsme si řekli co hrát a brzy po přestávce i vyrovnali, když Mira Boráň krásně našel Stráču a ten si poradil na výbornou. Bohužel další šance už jsme neproměnili. Druhá půle nabídla určitě lepší fotbal než první, ale body se nakonec dělily. Myslím, že dnes jsme ztratili naprosto zbytečně, protože soupeř byl rozhodně k poražení, ale buďme rádi za to. Rozhodně bych chtěl ještě vyzvednout výkon rozhodčího Šachla – je radost hrát pod dohledem tak výborného rozhodčího! Jen houšť!

Sestava: Šálek – Moškvan, Fruhauf, Zejda L., Kratochvíl – Novák, Kosík, Písařovic, Boráň (Kandl) – Straka „C“, Petříček Mir. (Kunst)

Nejlepší hráč utkání: Jan Fruhauf – pozorný, důrazný a bojovný výkon!