Ze Znojma vezeme bod!

15.10.2018 10:26

Do důležitého zápasu jsme museli vstoupit bez zraněných stoperů Frygyho a Luboše, Stráča užíval dovolenou v Amstru a potlučený Mirda začal jen na lavičce náhradníků. Přesto se hrál vyrovnaný fotbal a šance přicházely na obou stranách. Jako první se musel vyznamenat vracející se Šális, ale do vedení jsme šli my, když Jožin svým typickým způsobem vyškolil Lubu Vítámváse v bráně domácích. Moulin hrozil z výborně zahrávaných standardek, ale i my měli příležitosti. Krásné nůžky Mirka Boráně chytil gólman, Tonyho hlavička se nevešla mezi 3 tyče. Ve 40. minutě tak přišle trest – na vymyšlený přímák si naskočil Pasek a bylo vyrovnáno.

Do druhé půle jsme vstoupili jak jsme první končili – rohový kop a vedení pro domácí. Času bylo dost a my věřili ve vyrovnání. Po několika střídáních se hra opět vyrovnala a čekalo se na závěr utkání. Do toho jsme šli oslabeni, protože velmi přísnou červenou dostal Šális, když asi 3 metry od rohového praporku atakoval domácího útočníka a musel ze hřiště. Do branky šel Chochyn a několikrát nás výrazně podržel. Kluci makali a přišla i sladká odměna – Matty krásně našel Tonyho a ten si počínal jako mazák! Velmi cenný bod jsme přes několik závarů udrželi až do konce. Příští týden je třeba tento bod potvrdit domácí výhrou :-).

Sestava: Šálek – Moškvan, Kunst, Kosík, Kratochvíl – Novák, Zejda O. (Chocholouš), Písařovic, Petříček Mar. – Kandl ( Petříček Mir.) , Boráň (Taflíř, Schwarz)

Nejlepší hráč utkání: Ondřej Kosík – král celkově dobře hrající obrany, 2x zaskočil i za gólmana :-)