Ztracené body

09.09.2019 08:20

TJ Hostim – FK Znojmo „B“ 1-3 (1-2)

V dalším zápase okresního přeboru jsme přivítali mladý tým FK Znojmo. Hřiště bylo po dešti prolité, pískal zkušený sudí Šachl, a tak jsme se těšili na pěkný zápas.

Již ve druhé minutě jsme mohli jít do vedení, ale samostatný únik Mattyho k vedení nevedl. Mačkali jsme hosty asi pět minut, ale ani další příležitosti jsme nevyužili. První protiútok naopak skončil velice přísnou penaltou, ze které šli hosté do nečekaného vedení. O 10 minut později jsme z podobně odpískané penalty srovnali a začínalo se prakticky od začátku. V předu nám chybělo větší zaujetí. A tak se stalo to, co jsme nechtěli. Šális při odkopu nastřelil hráče Znojma, našim dvěma obráncům se nepodařilo odkopnout, a tak jsme znovu prohrávali. Od té doby jsme byli jednoznačně lepším týmem. Po centru Miry Boráně netrefil prázdnou branku Standa a festival neproměněných příležitostí pokračoval, když hostující gólman vytáhl Tonymu nejprve přímák a pak i krásnou střelu.

Po poločase jsme hře dominovali, měli spoustu příležitostí, Mirda nastřelil tyčku, dvakrát hosté odkopávali z prázdné branky a nic. Obrovská škoda, že se nepodařilo prosadit se, protože jsme byli lepším týmem a měli tentokrát získat 3 body. Zvrat nepřinesl ani závěrečný tlak, a tak jsme při naší ofenzivě nakonec naopak ještě jednou inkasovali. Je to škoda...

Příští týden musíme zvednout hlavu a dovézt body z dalekých Jezeřan-Maršovic.

 

Sestava: Šálek – Zejda L., Frühauf, Kosík, Kratochvíl – Boráň (Petříček Mir.), Karásek „C“ (Novák), Písařovic, Kandl (Moškvan), Horák, Petříček Mar. (Taflíř)

 

Nejlepší hráč utkání: Tomáš Kandl – bojoval, byl nezpečný – chybělo jen lepší zakončení